زیر سازی ترمووود و روش های آن

زیر سازی ترمووود

زیر سازی ترمووود نیازمند تیم متخصص و با تجربه است. تنها در این صورت است که نمای کف ساختمان نیز حرفه ای و زیبا خواهد شد. اگر علاقه مند به کسب اطلاعات یشتر درباره روش های زیر سازی ترمووود هستید. در ادامه این مطلب همراه ما باشید.

آشنایی با مفهوم زیر سازی ترمووود

همانطور که می دانید از چوب ترمو به دلیل کیفیت بسیار بالا در موارد مختلفی استفاده می شود. یکی از کاربرد های چوب ترمو نمای کف ساختمان یا همان کف پوش های چوبی هستند. باید بدانید که زیبایی و حرفه ای بودن نمای  چوبی کف ساختمان ارتباط با مستقیمی با روش زیر سازی ترمووود دارد. چرا که یک زیر سازی حرفه ای ترموود به اجرای زیبا و بدون نقص آن کمک خواهد کرد. در ادامه برای درک بهتر این مطلب مختصری درباره مفهوم چوب نما توضیح داده ایم.

چوب نما چیست؟

امروزه برای افزایش جذابیت نمای داخل و خارج ساختمان به جای استفاده از سنگ، چوب نیز انتخاب شده است. چوب نما در واقع ترمووود می باشد که برای طراحی دکوراسیون و نمای ساختمان ها به علت کیفیت بالا استفاده از آن رواج پیدا کرده است. تمامی این محبوبیت و ادامه استفاده از چوب نما به دلیل کیفیت بالای ترموود می باشد. در واقع افراد بعد از قطع چوب درختان با استفاده از کوره های خاص به طوری که چوب نسوزد آن را گرما می دهند. همین امر باعث می شود چوب بسیار با کیفیت و مقاوم شود. بنابراین عمر و دوام چوب نما بسیار طولانی است.

معرفی روش های زیرسازی ترمووود

زیر سازی ترمووود

زیرسازی اصولی ترمووود روش های متنوعی دارد. به همین دلیل در این بخش ما قصد معرفی روش های متوع زیرسازی ترموود را بررسی کنیم.

لیستی از روش های زیر سازی ترمووود:

  •  برای زیر سازی ترمووود معمولا از فلز استفاده می شود.
  • فلز ممکن است زنگ بزند بنابراین باید آن را با ضد زنگ پوشش دهید.
  • برای جلوگیری زنگ زدن باید پایه های فلزی را با سنگ یا مصالح ضد زنگ پوشش دهید.
  • تنظیم ارتفاع زیرساز فلزی و هم ترازی آن ها بسیار مهم است همچنین باید فاصله 30 الی 50 سانت فاصله بین آن ها قرار داشته باشد.

بررسی نکات مهم در اجرای زیر سازی ترمووود

اجرای کف پوش چوبی نیاز به افرادی دارد که مهارت لازم را داشته باشند. در غیر اینصورت نه تنها ظاهر کار خوب نخواهد شد بلکه مشکلاتی بسیاری بوجود خواهد آمد.

لیستی از نکات مهم اجرای زیرساز ترمووود:

  1. تا زمان اتمام کار زیر سازی نباید بر روی آن راه رفت.
  2. بعد از برش طول و عرض باید چوب را رنگ آمیزی کرد.
  3. آب نباید به پروفیل ها نفوذ کند بنابراین باید حواستان به این مسئله باشد.
  4. باید در نظر داشته باشید که اجرای کف چوبی باید در آخرین مراحل ساختمانی انجام شود.
  5. در بین طول ساخت کف پوش باید هر روز روی کف پوش را بپوشانید تا از آلودگی جلوگیری شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *